Kinderfeesten vanaf €7,50 per kind

Kinderfeesten

Kinderfeesten

Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar organiseert Dolfijn Watersport en Recreatie kinderfeestjes. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@dolfijn-mook.nl of bellen. U kunt ook op afspraak langskomen.

Spongebob

Twee uur kanoën
Frietje + snack (kroket / frikandel / kaassoufflé )
Kan ranja

Het arrangement bestaat uit twee uur kanovaren met een frietje en snack. Tijdens het kanoën is het dragen van een zwemvest verplicht. De kosten per kind zijn €7,50 euro. Belangrijk: alle kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Robin Hood (vanaf 8 kinderen)

Één uur handboogschieten
Frietje + snack (kroket / frikandel / kaassoufflé)
Kan ranja

Het Robin Hood arrangement bestaat uit één uur handboogschieten onder begeleiding. Daarna krijgen de kinderen een frietje met een snack. Hierbij wordt een kan ranja geserveerd. De prijs per kind is €8,50 euro. Het minimum aantal deelnemers voor dit arrangement is acht kinderen.

Kapitein Haak (vanaf 4 kinderen)

Drie uur zeilen onder begeleiding
Frietje + snack (kroket / frikandel / kaassoufflé)
Kan ranja

Het Kapitein Haak arrangement bestaat uit drie uur zeilen onder begeleiding. Per zeilboot kunnen er minimaal vier kinderen en maximaal vijf kinderen mee. Daarna krijgen de kinderen een frietje met een snack en een kan ranja. De prijs per kind is €22,00. Let op! Alle kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.