Barbecueën €18,- p.p. (standaard)

barbecueen

Barbecueën

Dit is al jarenlang één van onze specialiteiten. Na een dag sportief bezig zijn, is zelf barbecueën een goede en gezellige afsluiter.

Onze barbecue bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment aan vlees, salades en sauzen. Op aanvraag bieden we ook vegetarische gerechten en gerechten zonder varkensvlees. Heeft u een allergie? Laat het ons vooraf weten zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn. Ook hebben we naast de standaard barbecue de Barbecue De Luxe, waarbij naast vlees ook vis geserveerd wordt en gemarineerde biefstuk. Om de barbecue compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om uit te breiden met een dessertbuffet of een ijsje van de ijskaart.

Onze BBQ’s zijn voor groepen vanaf 10 personen en alleen mogelijk op reservering.

Let op u dient zelf te barbecueën , tegen meerprijs is het eventueel ook mogelijk om een kok voor u te laten barbecueën.

Standaard BBQ

Witte koolsalade
Rundvleessalade
Aardappelsalade
Zoet/zure komkommersalade
Kool/wortel salade
Prei/ananas salade
Speklap
Hamburger
BBQ worst
Kip cajun spies
Saté
Souvlaki
Stokbrood
Cocktailsaus
Knoflooksaus
Kruidenboter
Warme satésaus

€ 18,- p.p. 

BBQ de luxe

Alles van de standaard BBQ +
Gemarineerde visspiesen
Gemarineerde garnalenspiesen
Gemarineerde biefstukjes

€ 22,50 p.p. 

Wij houden graag rekening met uw diëten, echter moet dit wel van tevoren aangegeven worden. Helaas is het voor ons niet mogelijk om gluten vrij te koken. Wel kan de BBQ vegetarisch, of zonder varkensvlees voor de personen die dit willen.