Sloep (inc. brandstof) €35,- per uur (6 pers.)

Sloepen

Sloepen

De natuurrijke omgeving verkennen vanaf het water? Wij verhuren ook luxe sloepen!

 

6-persoons sloepen

Deze luxe sloepen varen werkelijk heerlijk. De sloepen worden verhuurd met kussens waar u heerlijk op kunt zitten tijdens het varen. Momenteel beschikken wij over drie 6-persoons sloepen. Waarvan 1 sloep een ruime overkapping aan de voorzijde heeft en 1 sloep een (bimi) overkapping over het stuurgedeelte heeft en 1 sloep geheel open is.

10-persoonssloep

Deze prachtige sloepen van het merk Stormer zijn een lust voor het oog en varen heerlijk. De 10 persoons sloepen worden verhuurd met kussens. Momenteel beschikken wij over drie 10-persoons sloepen. Waarvan er 1 gedeeltelijk overkapt is.

7-persoonssloep luxe

De dolfijn beschikt sinds kort ook over een luxe 7 pers sloep.
De sloep heeft van binnen Teak en ziet er luxe uit.
In deze sloep zijn de huisdieren ook niet toegestaan.
Deze sloep is echt een aanrader als u een gehele dag wilt gaan varen.

Sloepverhuur Dolfijn Mook

Voor vertrek krijgt u een korte instructie. Daarna kunt u genieten van de Mookerplassen met zijn prachtige omgeving en de rivier de Maas.

Alle sloepen zijn per uur of voor een hele dag te huur tussen 10.00 – 17.00 uur.  Bij de huur is de brandstof inbegrepen (zie prijslijst). Voor het huren van een sloep is het tonen van een geldig legitimatiebewijs en een contante borgsom van €250 verplicht. Huisdieren zijn niet toegestaan op de sloepen.

Wij raden u aan om van te voren te reserveren. Reserveren is mogelijk als u twee uur of langer gaat varen. U heeft geen vaarbewijs nodig voor het besturen van de sloep. De bestuurder van de sloep dient 25 jaar of ouder te zijn. Er zijn zwemvesten aanwezig waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

 Bent u met meer dan 10 personen dan raden wij u de sloeptocht aan.

Wij raden aan om tijdig te reserveren voor de sloepen!  Reserveren is mogelijk voor een minimale duur van twee uur.