Motorboot Terhi(inc. brandstof) € 25,00 per uur of € 120,00 per dag

Motorboten

Motorboot Terhi

Altijd al eens willen varen? Bij ons kunt u een open console motorboot huren. Onze motorboten zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Motorboten zijn te huur per uur of voor een hele dag (van 10.00 tot 17.00 uur).  Bij de huur is de brandstof inbegrepen (zie prijslijst). Voor het huren van een motorboot is het tonen van een geldig legitimatiebewijs en een contante borgsom van €100 verplicht. Er zijn zwemvesten aanwezig waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

De Dolfijn heeft 2 verschillende soorten motorboten. De blauwe Whaly’s en de wat luxere Terhi motorboten. De blauwe Whaly is een makkelijk te besturen motorboot. Deze boten bestaan volledig uit kunststof en worden verhuurd zonder kussens.

De motorboot Terhi is een motorboot die iets meer luxe uitstraalt en ook heerlijk vaart. Deze boten worden verhuurd met kussens.

Gelieve bij uw reservering aangeven welk type boot u wilt huren en met hoeveel personen u bent. Op de blauwe Whaly motorboten kunnen max. 6 personen, en op de Terhi motorboten kunnen max. 5 personen. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen op de Terhi Motorboot.

Al onze boten mogen overigens de maas op en richting de kraayenbergse plassen.

Een boot reserveren kan alleen online (via de reserveer buttons)

Als u een boot heeft gehuurd voor een hele dag dient deze voor 11 uur opgehaald te worden, zo niet verhuren wij hem weer door!

Terhi (max. 5 personen)

Terhi (max. 5 personen)

Whaly (max. 6 personen)

Whaly (max. 6 personen)

Motorboot Whaly

De verhuur van motorboten is mogelijk tussen 10.00 – 17.00 uur. Onze motorboten varen max 20 kilometer per uur. Een vaarbewijs heeft u dus niet nodig. Wij raden u aan tijdig te reserveren. Reserveren is mogelijk vanaf een minimale duur van twee uur.

Een boot reserveren kan alleen online (via de reserveer buttons)

Voor vertrek krijgt u een korte instructie. Daarna kunt u genieten van de Mookerplas met zijn prachtige omgeving en de rivier de Maas.Voor onze boten is het verboden om op het Maas en Waal kanaal te varen. Er zijn diverse mogelijkheden om te genieten van restaurantjes. U kunt hier makkelijk aanleggen.

Nieuw, Whaly visboot met Fishfinder

Bij de Dolfijn beschikken wij sinds kort over de Whaly visboot uit gerust met Lowrance x4 Hook Fishfinder.
Als u deze boot huurt voor een dag of paar uurtjes kunt u met deze boot vissen op de Mookerplas of Kraayenbergse plassen.
Deze boot is uitermate geschikt om te roofvissen,met de fishfinder kunt ook GPS punten maken zodat u al u stekken in een hand omdraai kunt vast zetten.
In deze boot mogen max 4 personen,huisdieren zijn toegestaan.

Prijzen:

Visboot per uur  €22,50 (inclusief brandstof en fishfinder)
Visboot per dag € 100,00    (inclusief brandstof en fishfinder)

Belangrijk als u deze boot huurt dient u € 100 contante borg mee te nemen.

Deze boot kan gehuurd worden van 10.00uur tot 17.00uur.
Reserveren vanaf minimaal 2 uur en langer.

Deze boot kunt u alleen via de mail reserveren  info@dolfijn-mook.nl