Motorboot Terhi(inc. brandstof) € 30,00 per uur of € 150,00 per dag

Motorboten

Motorboot Terhi

Altijd al eens willen varen? Bij ons kunt u een open console motorboot huren. Onze Terhi motorboten zijn geschikt voor maximaal 5 personen.

Motorboten zijn te huur per uur of voor een hele dag (van 10.00 tot 17.00 uur).
Bij de huur is de brandstof inbegrepen (zie prijslijst). Voor het huren van een motorboot is het tonen van een geldig legitimatiebewijs en een contante borgsom van €100 verplicht. Er zijn zwemvesten aanwezig waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

De Dolfijn heeft 2 verschillende soorten motorboten. De blauwe Whaly’s en de wat luxere Terhi motorboten. De blauwe Whaly is een gebruiksvriendelijke motorboot. Deze boten bestaan volledig uit kunststof en worden verhuurd zonder kussens.

De motorboot Terhi is een motorboot die iets meer luxe uitstraalt en ook heerlijk vaart. Deze boten worden verhuurd met kussens.

Let u er goed op bij uw reservering welk type boot u wilt huren en met hoeveel personen u bent. Op de blauwe Whaly motorboten kunnen max. 6 personen, en op de Terhi motorboten kunnen max. 5 personen. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen op de Terhi Motorboot.
Bij het online reserveren staat ook het plaatje van de boot zodat u de goede boot kunt reserveren.

Al onze boten mogen overigens de maas op en richting de kraayenbergse plassen.

Een boot reserveren kan alleen online (via de reserveer buttons).

U kunt bij ons alleen een boot reserveren vanaf minimaal 2 uur of langer.

Als u een boot heeft gehuurd voor een hele dag dient deze voor 11 uur opgehaald te worden, hebben wij voor die tijd niks van u vernomen dan wordt de boot weer door verhuurd.

Terhi (max. 5 personen)

Terhi (max. 5 personen)

Whaly (max. 6 personen)

Whaly (max. 6 personen)

Motorboot Whaly

De verhuur van motorboten is mogelijk tussen 10.00 – 17.00 uur. Onze motorboten varen max 20 kilometer per uur. Een vaarbewijs heeft u dus niet nodig. Wij raden u aan tijdig te reserveren. Reserveren is mogelijk vanaf een minimale duur van twee uur.

Een boot reserveren kan alleen online (via de reserveer buttons)

Voor vertrek krijgt u een korte instructie. Daarna kunt u genieten van de Mookerplas met zijn prachtige omgeving en de rivier de Maas.Voor onze boten is het verboden om op het Maas en Waal kanaal te varen.