Motorboot (inc. brandstof) €20,- per uur

Motorboten

Motorboot

Altijd al eens willen varen? Bij ons kunt u een open console motorboot huren. Onze motorboten zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Motorboten zijn te huur per uur of voor een hele dag (van 10.00 tot 17.00 uur).  Bij de huur is de brandstof inbegrepen (zie prijslijst). Voor het huren van een motorboot is het tonen van een geldig legitimatiebewijs en een contante borgsom van €100 verplicht. Er zijn zwemvesten aanwezig waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

De Dolfijn heeft 2 verschillende soorten motorboten. De blauwe Whaly’s en de wat luxere Terhi motorboten. De blauwe Whaly is een makkelijk te besturen motorboot. Deze boten bestaan volledig uit kunststof en worden verhuurd zonder kussens.

De moterboot Terhi is een motorboot die iets meer luxe uitstraalt en ook heerlijk vaart. Deze boten worden verhuurd met kussens.

Gelieve bij uw reservering aangeven welk type boot u wilt huren en met hoeveel personen u bent. Op de blauwe Whaly motorboten kunnen max. 6 personen, en op de Terhi motorboten kunnen max. 5 personen. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen op de Terhi Motorboot.

Terhi (max. 5 personen)

Terhi (max. 5 personen)

Whaly (max. 6 personen)

Whaly (max. 6 personen)

De verhuur van motorboten is mogelijk tussen 10.00 – 17.00 uur. Onze motorboten varen max 20 kilometer per uur. Een vaarbewijs heeft u dus niet nodig. Wij raden u aan tijdig te reserveren. Reserveren is mogelijk voor een minimale duur van twee uur.

Voor vertrek krijgt u een korte instructie. Daarna kunt u genieten van de Mookerplas met zijn prachtige omgeving en de rivier de Maas. Er zijn diverse mogelijkheden om te genieten van restaurantjes. U kunt hier makkelijk aanleggen.