bg

Kano's

Lijkt het u leuk om actief op het water te zijn? Dolfijn Watersport en Recreatie verhuurt 1-persoons-, 3-persoons- en een 10-persoonskano. U kunt zelfstandig kanoën richting de Mookerplas. Wij beschikken over zwemvesten waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Let op! Het is absoluut verboden om per kano de Maas op te gaan. Daarnaast moet u kunnen zwemmen. Kano’s kunt u alleen voor een gehele dag reserveren.

Kanotochten


Op zoek naar meer spanning? Dan zijn onze kanotochten wellicht iets voor u. Wat dacht u van een wedstrijdje kanoën tegen uw broer of samenwerken met uw collega?

Kanotochten zijn te reserveren vanaf 10 personen. U komt met eigen vervoer naar het startpunt van de kanotocht. Na afloop van de kanotocht brengen wij de chauffeurs van het eindpunt naar het beginpunt. Op deze manier kunnen de chauffeurs de overige deelnemers bij het eindpunt  ophalen. Tijdens de kanotocht maken we gebruik van een 1-persoons- en/of  3-persoonskano.

Dolfijn Watersport en Recreatie biedt kanotochten van drie uur aan. Het betreft een kanotocht in Grave.

Grave
Het riviertje de Raam zoekt de Maas vanuit Brabant. Deze kanotocht start in het plaatsje Mill. Tijdens de tocht ziet u de afwisselende natuur en heeft u zicht op het eeuwenoude vestingstadje Grave. Grave is een goed gerestaureerde stad met verschillende bouwstijlen en de markante Hampoort. Op het eindpunt wordt u opgewacht. Nadat de kano's uit het water zijn, worden de chauffeurs van de auto's terug naar het beginpunt gebracht. Zij halen de rest van de groep op bij het eindpunt. De kanotocht duurt ongeveer 3 uur.