Dolfijn Watersport en Recreatie

Bij Dolfijn Watersport en Recreatie in Mook (bij Nijmegen) bent u aan het juiste adres voor actieve en recreatieve mogelijkheden voor een dagje uit. U bent van harte uitgenodigd in het noordelijkste puntje van Limburg!

Dolfijn Watersport en Recreatie organiseert onder andere bedrijfsuitjes, sportdagen en introductiedagen. Daarnaast beschikken wij over een terras aan het water waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Onze horeca gelegenheid is geopend vanaf april t/m half oktober.
Wij zijn wel het gehele jaar geopend voor fiets en mountainbike verhuur.
Hiervoor moet u wel in de periode half oktober t/m april van te voren reserveren.
Omdat wij die periode niet standaard meer aanwezig zijn op het bedrijf.

Activiteiten en verhuur

Mocht u meerdere activiteiten willen reserveren, dan kunt u ook kiezen voor één van onze dagprogramma’s. Klik hier voor meer informatie over de dagprogramma’s die wij alvast voor u hebben samengesteld.

Verken de natuurrijke omgeving van Mook per fiets.

Ontdek onze bosrijke omgeving per mountianbike.

Altijd al eens willen varen? Bij ons kunt u een open console motorboot huren.

De natuurrijke omgeving verkennen vanaf het water? Wij verhuren ook sloepen!

Voor de echte waterliefhebbers verhuren wij ook zeilboten. Voor het huren van een zeilboot is ervaring met zeilen verplicht.

Lijkt het u leuk om actief op het water te zijn? U kunt zelfstandig kanoën richting de Mookerplas.

Feesten en Partijen

Dolfijn Watersport en Recreatie beschikt over een prachtige locatie aan het water. Het is de perfecte locatie voor feesten en partijen. Hierbij bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld barbecueën. Ook heeft Dolfijn Watersport en Recreatie speciale arrangementen voor kinderfeestjes en organiseren wij bedrijfsfeesten. Wilt u meer informatie over feesten en partijen? Neem gerust contact met ons op!