bg

Dolfijn Watersport en Recreatie

Net even wat anders...

Dolfijn Watersport en Recreatie in Mook (bij Nijmegen) is het juiste adres voor diverse aantrekkelijke en recreatieve mogelijkheden voor een dagje uit. U bent van harte uitgenodigd in het noordelijkste puntje van Limburg om de diverse mogelijkheden met ons te bespreken.

Dat zijn de "actieve dagen" die Dolfijn voor u kan organiseren. Avontuur, sport, gezelligheid en lekker buiten zijn in een prachtige watersport-rijke omgeving. Kortom, alle ingrediƫnten voor een perfect geslaagde dag!

Bedrijfsuitjes, sportdagen en introductiedagen worden herinneringen om nooit meer te vergeten... U kunt bij ons terecht voor sportieve kano- of zeiltochten, zeillessen en fiets- of mountainbiketrips. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw programma creatief in te vullen met bijvoorbeeld: kruisboogschieten, sumoworstelen of levend tafelvoetbal. U kunt het zo gek niet bedenken.

Ook als u er lekker alleen of met z'n tweetjes op uit wilt, kunt u bij Dolfijn terecht. Wij verhuren tegen aantrekkelijke prijzen in prima staat verkerende kano's (Canadees of 1-,2-,3- of 10 persoons), zeilboten, fietsen en mountainbikes. Wij kunnen zelfs het vervoer voor u regelen.

Mocht u meer dan een dag actief willen zijn, dan bestaan er voldoende mogelijkheden om in onze mooie omgeving te verblijven. Op aanvraag kunnen wij u daarover nadere informatie verschaffen.

Uw dagprogramma zou er b.v. als volgt uit kunnen zien:

  • Ontvangst met koffie en vlaai
  • Eerste activiteit, bijvoorbeeld een fietstocht (sportief op de mountainbike of rustig ontspannend op de fiets)
  • Lunch of een picknick
  • Tweede activiteit, bijvoorbeeld een zeil- of kanotocht (eventueel onder begeleiding van een ervaren instructeur)
  • Afsluiting, een gezellige barbecue.